Vrei să știi mai multe despre noi? Află aici →

Despre noi

Euro Atașamente îți oferă o gamă largă de atașamente și accesorii, potrivite pentru mai multe domenii de activitate. Visele se nasc din dorințe și prind viață fiindcă pasiunea noastră este fără limite. Punem în mișcare multă energie, suflet și cunoaștere pentru a vă oferi o gamă de soluții și echipamente la cheie. În calitate de importator direct vă oferim soluții personalizate nevoilor dumneavoastră. La Euro Atașamente găsești echipamentele de care ai nevoie, dar și profesioniștii care să te îndrume.

Investim permanent în stocuri pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților noștri. Ne adaptăm cererii Dvs. și găsim cele mai rapide soluții.

Alexandru Gondor ( administrator ) :

Am fost foarte încântat de ajutorul primit din partea echipei Euro Atașamente. Utilajele au sosit repede, iar acestea au fost montate de către ei. Recomand cu încredere!

Cătălin Dobrin ( inginer construcții ) :

Am avut nevoie de atașamente la utilajele noastre, iar la Euro Atașamente am găsit suportul necesar. Echipa m-a îndrumat să cumpăr atașamentele potrivite pentru utilajele noastre.